OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

Kontaktujte nás: +420 778 071 678 | kavypitel@kavypitel.cz
0 Kč

Mletí kávy

Správné semletí kávy hraje podstatnou roli při různých způsobech její přípravy. Kávu je proto nejlepší semlít těsně před jejím použitím, protože mletí otevírá buňky zrnek, uvolňuje éterické oleje a plyny, které však postupně mizí a káva tak ztrácí svou plnou chuť a vůni.

Zakoupenou kávu vám proto rádi semeleme na požadovaný stupeň hrubosti.

Extra hrubé mletí (Cold brew)

Velmi hrubé mletí (French press)

Hrubé mletí (Dripper)

Střední mletí (Mocca)

Jemné mletí (Espresso)

 Extra jemné mletí (Džezva)

Pokračovat ve výběru zrnkové kávy

TOP produkty

Originální dóza na kávu Dallmayr

Porcelán, ruční práce, ručně malováno, výška 26cm. Omezené množství.

skladem

Originální dóza na kávu Dallmayr
Cena:
3 500 Kč s DPH

Do košíku

NOBILIS Kávy pitel®

Složení: 70% Arabika - Kostarika, Honduras, Salvador (horské oblasti 1500m), 30% Robusta –…

3 varianty

NOBILIS Kávy pitel®
Cena:
od 145 Kč s DPH

Zobrazit

Jura 70606 Milk frother

Jednoduchý, rychlý a hygienický způsob jak připravit dokonale jemnou mléčnou mikro-pěnu pro kávové…

skladem

Jura 70606 Milk frother
Cena:
2 490 Kč s DPH

Do košíku

Proč právě název "Kávy pitel"...?!

Už víte, proč název "Kávy pitel" s měkkým "i"?