Jak správně namlít kávu

Kavy-pitel-logo-150px

Správné semletí kávy hraje podstatnou roli při různých způsobech její přípravy. Kávu je proto nejlepší umlít těsně před jejím použitím, protože mletí otevírá buňky zrnek, uvolňuje éterické oleje a plyny, které však postupně mizí a káva tak ztrácí svou plnou chuť a vůni.

Zakoupenou kávu vám proto rádi semeleme na požadovaný stupeň hrubosti.

Extra hrubé mletí (Cold brew)

coldbrew-extre-hrube-mleti

Velmi hrubé mletí (French press)

frenchpress-hrube-mleti-kava-kavy-pitel

Hrubé mletí (Dripper)dripper-mene-hrube-mleti-kava-kavy-pitel

Střední mletí (Mocca) 

 

stredni-mleti-moka-kava-kavy-pitel

Jemné mletí (Espresso)

espresso-mleti-kavy-pitel-kavy-jemne

 Extra jemné mletí (Džezva)

dzezva-extre-jemne-mleti-kava-kavy-pitel

 

 

 kava-kavy-pitel-prazena-2020-wide-12-2020

POKRAČOVAT K VÝBĚRU NAŠÍ VÝBORNÉ ZRNKOVÉ KÁVY

 

Kavy-pitel-logo-150px