Kód: 594 | Značka: Leopold Vienna

French Press Copper Leopold Vienna 800ml měděná barva

2 hodnocení
999 Kč 999 Kč / 1 ks
Vyprodáno

Luxusní French Press Copper Leopold Vienna 800ml.

Tato měděná barva french pressu je opravdovým luxusem v kuchyni.

Kategorie: KÁVOSTROJE
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.9 kg
Položka byla vyprodána…

K dispozici je ve velikosti 800 ml (6 šálků). French press z nerezu (18/10), skla a plastu.
Tepelně odolné sklo. Filtr z nerezové oceli. Vhodný i pro přípravu čaje. Rozměry: 121 x 170 x 199mm.

Bredemeijer Group je holandská společnost se třemi značkami ve svém portfoliu: Bredemeijer, Leopold Vienna a Zilverstad. Jejich hlavní sídlo se nachází ve městě Utrecht a pobočku mají v Leer, Německo. Skupina vznikla z firmy Bredemeijer, výrobce vysoce kvalitních deluxe produktů na přípravu čaje a kávy, která byla založena v roce 1914 v Hilversum pan G. Bredemeijer. Jeho vdova prodala společnost v roce 1934 do jiné rodiny v kovoprůmyslu. Obchod byl opět převzat v roce 1994.

Bredemeijer přesídlil do Utrechtu v říjnu 2008 a poté převzal značku Zilverstad v roce 2009. Značka Leopold Vienna byla přidána do portfolia v roce 2010. Tyto tři značky byly spojeny dohromady pod jednu společnost s ručením omezeným od ledna 2012 a je nyní známá jako Bredemeijer Group BV.

Práce s french pressem je velmi jednoduchá, ale vyplatí se dodržet určitá pravidla pro vynikající výsledek.

Jak správně připravit kávu ve frenchpressu.

Kávu v množství cca 15g na french press 0,35l (u velikosti 800ml adekvátně více) si namelte velmi hrubě (asi jako cukr krystal) nebo si ji tak nechte namlít. Nasypte ji do french pressu a zalijte horkou vodou, kterou necháte po uvaření vychladnout na cca 96 st.C (lépe je nedovařit).

Zalijte ji nadvakrát, nejprve trochu vody tak, aby se káva dostala pod hladinu, pak s french pressem zamíchejte a nechte kávu pracovat 30 vteřin. Poté dolijte zbytek vody a nechte louhovat dalších 3,5 minuty. Celková doba louhování tedy bude 4 minuty. Poté veškerou kávu nalijte do šálku a můžete si pochutnávat na kávě. Káva, která takto vznikne bude oproti espressu jemnější a mám také vyzkoušeno, že některá odrůda ve french pressu chutná lépe než v espressu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení